Topul celor mai doriţi 20 de angajatori din România

Tinerii talentaţi, cu rezultate academice peste medie, sunt atraşi de companiile străine mari din România, cu un brand puternic, care sunt capabile să ofere nu numai un pachet salarial foarte bun, ci şi posibilitatea de a evolua în interiorul firmei. Aceasta este concluzia unui sondaj la care au răspuns 2.246 de respondenţi, sondaj folosit în alcătuirea topului "Cei mai doriţi angajatori 2010", alcătuit de firma Catalyst.

37 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai doriţi 20 de angajatori din România

Topul celor mai doriţi 20 de angajatori din România (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Clasamentul nu este o surpriză pentru experţii în resurse umane, care consideră că este normală prezenţa acestor companii, care sunt recunoscute pentru faptul că au o politică "activă" de a atrage tinerii talentaţi sau cu rezultate academice foarte bune.

"Motivele care stau la baza lui (a topului, n.r.) ţin atât de atractivitatea industriilor şi a joburilor oferite, dar şi de câteva strategii pe care companiile le-au aplicat în toată această perioadă. Aceste companii au fost prezente continuu în piaţă cu mesaje adresate tinerilor cu potenţial, metode interactive de atragere de talente şi procese de recrutare interactive, în cadrul cărora tinerii cunosc mai bine compania şi oportunităţile oferite", precizează experţii Catalyst.

Citeşte mai multe despre topul celor mai doriţi 20 de angajatori din România pe www.gandu.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici