Topul criptomonedelor în care au investit românii pe eToro. Bitcoin nu mai este pe primul loc

Potrivit ultimelor date publicate de eToro românii preferă o nouă criptomonedă în detrimentul celebrului Bitcoin, şi anume Cardano, anunţă Ziarul Financiar.

558 afișări
Imaginea articolului Topul criptomonedelor în care au investit românii pe eToro. Bitcoin nu mai este pe primul loc

Cardano a fost creată în anul 2017 de către Charles Hoskinson ca o alternativă la Ethereum, ambele platforme fiind folosite pentru aplicaţii similiare, precum smart contracts.

Cardano este percepută ca fiind o versiune actualizată a Ethereum-ului, fiind o monedă „third-generaţion”, potrivit Investopedia.

„Pe măsură ce inteligenţa artificială continuă să domine, mulţi investitori caută următorul "Nvidia" în domeniul cripto, sprijinind proiecte blockchain aflate la început. Fetch.ai, care a înregistrat cea mai mare creştere din acest trimestru, este un prim exemplu, deoarece preţul său a crescut de aproape cinci ori de la începutul anului. De la aprobarea ETF-urilor Bitcoin de tip spot în ianuarie, a crescut interesul nu numai pentru nume mari precum Bitcoin, ci şi pentru token-uri mai mici din universul cripto. Creşterea de două cifre a poziţiilor deschise pe aceste criptoactive semnifică faptul că investitorii caută să îşi diversifice portofoliile de cripto, cumpărând active mai ieftine şi mai puţin cunoscute, în speranţa că preţurile lor vor creşte”, este de părere Simon Peters, analist al pieţei cripto la eToro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici