Totul despre mBanking la conferinţa "Mediafax Talks about Mobile Banking"

Oportunităţile şi provocările din mBanking-ul românesc vor fi analizate, miercuri, la conferinţa "Mediafax Talks about Mobile Banking", care va avea loc la Hotelul Athenee Palace Hilton, salonul Le Diplomate, începând cu ora 09.30.

227 afișări
Imaginea articolului Totul despre mBanking la conferinţa "Mediafax Talks about Mobile Banking"

Totul despre mBanking la conferinţa "Mediafax Talks about Mobile Banking"

La conferinţă vor lua cuvântul Florin Dănescu - preşedinte executiv Asociaţia Română a Băncilor (ARB), Robert Mihaljek - business development manager Asseco SEE, Andrei Creţu - manager consulting PwC România, Bogdan Spuza - director marketing şi segmente retail UniCredit Ţiriac Bank, Cătălin Ionescu – internet&mobile banking product manager BCR şi Cătălin Creţu - director general Visa România.

Conferinţa va fi moderată de Lucian Mîndruţă - creative marketing manager Mediafax Group.

O altă temă pe care se vor concentra discuţiile din cadrul conferinţei constă în mobilitatea bancară din perspectiva bancherilor şi potenţialul acesteia ca sursă de venituri. În contextul în care pentru clienţi mobilitatea este o necesitate din ce în ce mai mare, noile modele de afaceri ale băncilor se îndreaptă tot mai mult către promovarea versiunii mobile de banking şi plăţi. Tendinţa de cumpărare de smartphones este în creştere exponenţială astfel că parteneriate pentru fructificarea la maxim a beneficiilor folosirii serviciilor de mBanking între comercianţi, operatori şi bănci este foarte importantă. Mobilele şi tabletele vor schimba obiceiurile şi acţiunile clienţilor, iar conform unui recent studiu băncile vor fi nevoite să investească tot mai mult în dezvoltarea serviciilor de mBanking decât în dezvoltarea reţelelor de sucursale şi ATM-uri.

În cadrul evenimentului va fi prezentat un studiu de caz pentru Remitenţele prin Mobil (m2m), în condiţiile în care se prefigurează schimbarea radicală a industriei transmiterii de bani. Un alt subiect la conferinţa "Mediafax Talks about Mobile Banking" va fi viitorul mobilităţii bancare.

Conferinţa va reuni reprezentanţi ai ARB, bancheri, furnizorii de servicii de mBanking, consultanţi şi operatori, cât şi reprezentanţi mass-media.

Evenimentul, organizat de Agenţia de presă Mediafax, are ca parteneri Asseco SEE şi Asociaţia Română a Băncilor (ARB).

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici