Un bărbat din Florida este acuzat că a folosit un împrumut destinat întreprinderilor mici pentru a-şi achiziţiona ultimul model de Lamborghini

  • Bărbatul ar fi folosit în mod fraudulos un împrumut destinat întreprinderilor mici pentru a-şi cumpăra un Lamborghini
  • David Hines a obţinut aproape 4 milioane de dolari prin intermediul programului de sprijin economic
  • Programul de protecţie Paycheck este destinat salvgardării afacerilor mici aflate în impas din cauza pandemiei
1297 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Florida este acuzat că a folosit un împrumut destinat întreprinderilor mici pentru a-şi achiziţiona ultimul model de Lamborghini

Sursa foto: profimedia

David Hines, în vârstă de 29 de ani, din Miami, a aplicat pentru obţinerea unui pachet de ajutor economic pentru a-şi salva afacerile aflate în impas din cauza pandemiei de coronavirus. El ar fi solicitat aproape 13.5 milioane de dolari împrumut prin intermediul Programului de protecţie Paycheck, destinat afacerilor mici. În schimb, el a primit aproximativ 3.9 milioane de dolari împrumut.

Anchetatorii au descoperit că acesta de fapt minţise în legătură cu cheltuielile de salarizare ale companiilor pentru care solicita împrumutul. În săptămânile ce au urmat, Hines nu a efectuat plăţile către angajaţi aşa cum a pretins în cererile sale de împrumut. În schimb, şi-a achiziţionat un Lamborghini Huracan 2020 şi a cheltuit sume uriaşe în resorturi de lux din Miami Beach.

Bărbatul riscă închisoarea şi a fost acuzat de fraudă bancară, declaraţie falsă faţă de o instituţie financiară şi implicare în tranzacţii cu venituri ilegale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici