Un lanţ de magazine face angajări. Peste 200 de locuri de muncă vor fi disponibile în întreaga ţară

Kaufland anunţă peste 250 de posturi disponibile în Bucureşti, dar şi în alte oraşe precum Iaşi, Craiova, Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara, Ploieşti, Călăraşi, Botoşani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni, Rădăuţi.

1950 afișări
Imaginea articolului Un lanţ de magazine face angajări. Peste 200 de locuri de muncă vor fi disponibile în întreaga ţară

Kaufland face angajări

Posturile oferă oportunităţi pentru toate palierele de experienţă, de la trainee şi până la manager, şi vizează atât magazinele (lucrător comercial, şef de raion, manager proiect instalaţii frigorifice etc), centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuş mecanic, electrician, analist SAP etc.), cât şi birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.), anunţă compania.

În Bucureşti, peste 200 de locuri de muncă sunt în cadrul celor două noi magazine pe care Kaufland le va deschide până în luna iunie – pe str. Energeticienilor nr. 13-15 şi pe str.Theodor Pallady nr. 51.

În ultima lună şi jumătate (26.02 – 10.04), peste 8000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland.

Potrivit anunţului companiei, printre avantaje se numără salarii atractive: venitul brut minim lunar în companie este de 3.650 lei, valabil de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim pe economie din România, creşterile salariale au loc anual, acces la o listă constant actualizată de beneficii, de la dezvoltare profesională şi până la servicii suplimentare pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată, program de lucru flexibil, etc.

Toate posturile deschise se află pe www.cariere.kaufland.ro, unde cei interesaţi pot aplica direct online. Compania pune la dispoziţie şi numărul de telefon 021 9132, pentru mai multe detalii despre posturi sau suport tehnic pentru aplicarea online pe platforma Kaufland. În această perioadă, interviurile au loc prin telefon sau platforme video online, pentru siguranţa candidaţilor şi a echipelor de recrutare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici