Ungaria ar putea deveni centrul de producţie al Audi pentru motoare electrice

Producătorul german de maşini de lux Audi ar putea să îşi mute centrul de producţie pentru motoarele electrice în Ungaria, potrivit unui anunţ al ministrului economiei din Ungaria, Mihaly Varga.

570 afișări
Imaginea articolului Ungaria ar putea deveni centrul de producţie al Audi pentru motoare electrice

Ungaria ar putea deveni centrul de producţie al Audi pentru motoare electrice

Anunţul guvernului a venit în urma negocierilor purtate cu şeful Audi Ungaria, Peter Kossler, potrivit agenţiei ungare de ştiri MTI.

Varga a notat că planul este în concordanţă cu proiectul "e-mobility" al guvernului maghiar. Ministrul a adăugat că momentan încă se negociază detaliile.

Audi Ungaria, care are sediul în Gyor, produce aproximativ două milioane de motoare anual. Firma are aproximativ 12.000 de angajaţi, iar lista partenerilor comerciali include aproximativ 100 de firme maghiare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici