UNSAR: Asigurarea CASCO acoperă avariile cauzate de copacii îngheţaţi sau de blocurile de gheaţă

Proprietarii autovehiculelor avariate de căderea accidentală a copacilor îngheţaţi sau a blocurilor de gheaţă pot apela la asigurarea lor CASCO pentru a fi despăgubiţi de companiile de asigurări; de regulă, poliţele CASCO acoperă daunele produse de aceste riscuri, informează UNSAR.

230 afișări
Imaginea articolului UNSAR: Asigurarea CASCO acoperă avariile cauzate de copacii îngheţaţi sau de blocurile de gheaţă

UNSAR: Asigurarea CASCO acoperă avariile cauzate de copacii îngheţaţi sau de blocurile de gheaţă

“Numai în Bucureşti, în ultimele trei zile, câteva sute de maşini au fost avariate de căderea crengilor copacilor îngheţaţi, a copacilor în întregime sau a blocurilor de gheaţă. În aceste situaţii, poliţa CASCO îşi poate demonstra încă o dată utilitatea, acoperind cheltuielile cu daunele aferente”, au declarat reprezentanţii UNSAR. În plus, asiguraţii care au ales şi opţiunea de asistenţă rutieră în poliţa lor CASCO au posibilitatea de a o utiliza în cazul în care autovehiculul a fost grav avariat de căderea unui copac sau a gheţii şi nu mai este deplasabil.

În primele 9 luni ale anului 2018, primele brute subscrise pe segmentul CASCO au depăşit 1,52 miliarde de lei, faţă de 1,39 miliarde de lei în aceeaşi perioadă a anului anterior, fapt ce indică aprecierea de care se bucură acest produs în rândul clienţilor.

UNSAR – Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România reprezintă 20 de companii de profil cu o pondere de peste 80% din piaţa locală de asigurări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici