Upetrom vrea să vândă în Irak o instalaţie de foraj petrolier

Upetrom vrea să vândă în Irak o instalaţie de foraj petrolier, concurând la licitaţia organizată în luna iulie de statul irakian cu companii din SUA, Germania, Italia şi China, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al grupului, Radu Petrescu.

504 afișări
Imaginea articolului Upetrom vrea să vândă în Irak o instalaţie de foraj petrolier

Upetrom vrea să vândă în Irak o instalaţie de foraj petrolier (Iagine: Mediafax Foto)

"Evaluarea ofertelor durează 2-3 luni, astfel că la finele acestei luni sau la începutul lunii octombrie aşteptăm rezultatul", a afirmat Petrescu.

El nu a dezvăluit valoarea contractului.

Din anul 2000, Upetrom a vândut în Irak şapte instalaţii de foraj petrolier, a mai spus Petrescu.

Grupul are activităţi în sectorul de petrol şi gaze şi este controlat de omul de afaceri Gabriel Comănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici