Varujan Vosganian vorbeşte duminică, la Pro Tv, despre situaţia economiei româneşti

Ministrul Economniei, Varujan Vosganian, vorbeşte, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată de Pro TV despre, viziunea Guvernului asupra procesului de privatizare şi va explica de ce crede că Guvernul Ponta "are un rol istoric".

128 afișări
Imaginea articolului Varujan Vosganian vorbeşte duminică, la Pro Tv, despre situaţia economiei româneşti

Varujan Vosganian vorbeşte duminică, la Pro Tv, despre situaţia economiei româneşti

"Ce planuri are ministrul Vosganian pentru repornirea motoarelor economiei româneşti, cât de importante vor fi disponibilizările anunţate, dar şi cum vede Guvernul procesul de privatizare - la toate aceste întrebări va răspunde duminică ministrul Economiei", precizează un comunicat remis MEDIAFAX.

De asemenea, în discuţiile cu jurnaliştii Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc şi cu gazda emisiunii, Cristian Leonte, Vosganian va explica şi care este viziunea Guvernului referitoare la economia românească, dar va spune şi dacă mai există vreo şansă pentru punerea pe linia de plutire a unor coloşi precum Oltchim, Arpechim sau Cuprumin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici