Veniturile Romaero au crescut cu 7% anul trecut, la 99,6 mil. lei, iar pierderile au coborât cu 57%

Veniturile Romaero Bucureşti (RORX) au crescut cu 7% anul trecut, de la 92,8 milioane lei la 99,6 milioane lei, iar pierderile s-au redus cu 57%, la 19,7 milioane lei, după un rezultat negativ de 46,6 milioane lei în 2012.

186 afișări
Imaginea articolului Veniturile Romaero au crescut cu 7% anul trecut, la 99,6 mil. lei, iar pierderile au coborât cu 57%

Veniturile Romaero au crescut cu 7% anul trecut, la 99,6 mil. lei, iar pierderile au coborât cu 57%

Cheltuielile producătorului de componente pentru avioane au scăzut cu 14%, la 119,4 milioane lei, de la 139,5 milioane lei în anul precedent, potrivit unui raport remis Bursei.

Compania a încheiat anul trecut cu afaceri de aproximativ 66 milioane lei, nivel similar celui din 2012.

Ministerul Economiei deţine 51,9% din capitalul Romaero, în acţionariatul companiei listate pe piaţa Rasdaq a BVB regăsindu-se şi SIF Muntenia (25,8%) şi Fondul Proprietatea (21%).

Cel mai recent transfer cu acţiunile Romaero a avut loc la 14 aprilie, când preţul a stagnat la 14 lei/ unitate. La această cotaţie, compania are o capitalizare de 87,4 milioane de lei (aproape 20 milioane euro).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici