Volkswagen reduce numărul de locuri de muncă, deşi creşte producţia de maşini electrice

Volkswagen va reduce numărul de locuri de muncă, crescând producţia de maşini electrice, ce necesită o mai redusă cantitate de muncă, transmite Reuters.

119 afișări
Imaginea articolului Volkswagen reduce numărul de locuri de muncă, deşi creşte producţia de maşini electrice

Volkswagen reduce numărul de locuri de muncă, deşi creşte producţia de maşini electrice

Compania a spus că, până în 2028, planifică să lanseze până la 70 de modele noi de maşini electrice, dorind să ajungă în fruntea industriei auto cu emisii zero, ca urmare a scandalului din 2015, când a falsificat rezultatele testelor.

Investiţiile în retehnologizarea fabricilor, precum şi încetinirea vânzărilor, din cauza noilor teste de certificare a emisiilor, au dus la o scădere a marjelor de operare la nivelul Volkswagen, Skoda, Audi şi Porsche, anul trecut.

Marja celui mai vândut model VW a scăzut la 3,8% anul trecut, de la 4,2% în 2017.

Volkswagen se pregăteşte să lanseze în 2020 o nouă maşină electrică compactă, cunoscută sub numele de ID, ca parte a unui plan ce urmăreşte fabricarea a 22 milioane de maşini electrice până în 2028, în ciuda faptului că nu se cunoaşte nivelul de cerere a unui astfel de autovehicul.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici