Vrei un apartament cu trei camere în Bucureşti? Unde le găseşti pe cele mai ieftine

Lunile de vară nu au adus modificări semnificative ale preţurilor apartamentelor cu trei camere din Bucureşti, preţurile înregistrând o scădere de doar 1,6% în luna august faţă de luna mai, arată datele ZF Index Imobiliar, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affialiates of Romania.

1243 afișări
Imaginea articolului Vrei un apartament cu trei camere în Bucureşti? Unde le găseşti pe cele mai ieftine

Vrei un apartament cu trei camere în Bucureşti? Unde le găseşti pe cele mai ieftine (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, preţurile medii solicitate pentru apartamentele cu trei camere din Capitală au ajuns la 80.100 de euro, în scădere cu 350 de euro faţă de luna precedentă şi cu 8% faţă de luna august 2010.

Indicele ZF analizează preţurile solicitate pentru apartamentele cu trei camere construite între anii 1980 şi 1990 în 20 dintre cele mai mari cartiere ale oraşului, iar cele mai mici preţuri, de circa 64.000-65.000 de euro, au fost consemnate în Berceni, Drumul Taberei şi zona 1 Decembrie din capătul estic al oraşului.

La polul opus se află bulevardul Unirii şi Piaţa Victoriei, cu preţuri de circa 115.000 de euro pentru apartamentele cu trei camere, în condiţiile în care zone considerate "extreme", precum Primăverii (poate cea mai scumpă zonă a oraşului) şi Ferentari (cea mai ieftină) au fost excluse din analiză.

În cartierul Militari, cel care din vara acestui an este legat de nordul oraşului şi prin intermediul pasajului Basarab, preţurile apartamentelor au continuat să crească, de la 70.000 de euro la 72.000 de euro, după ce înainte de darea în folosinţă a pasajului preţurile medii solicitate erau de 65.000 de euro.

Citeşte mai multe despre cele mai ieftine apartamente de trei camere în Bucureşti pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici