YouthHub oferă acces gratuit la spaţiile şi serviciile sale prin campania "Experience The Hub"

YouthHub a lansat campania "Experience The Hub" destinată tinerilor antreprenori şi freelancerilor prin care, în perioada 1 august-30 septembrie, au acces gratuit, timp de trei zile, la spaţiul de lucru şi toate facilităţile centrului.

285 afișări
Imaginea articolului YouthHub oferă acces gratuit la spaţiile şi serviciile sale prin campania "Experience The Hub"

YouthHub oferă acces gratuit la spaţiile şi serviciile sale prin campania "Experience The Hub"

Fie că sunt antreprenori, freelanceri sau la început de drum în carieră, YouthHub le oferă acestora tot ce au nevoie, într-un singur loc: spaţiu de lucru, spaţiu de evenimente, consultanţă financiară, juridică, training şi coaching şi multe altele. În plus, le oferă acces la o comunitate formată din tineri profesionişti şi disponibilitatea spaţiului de lucru 24/7.

Hub-ul promite soluţii personalizate pentru nevoile acestora şi ale organizaţiei lor.

Youth Hub (http://youthhub.ro) este un spaţiu-comunitate dedicat tinerilor antreprenori şi freelancerilor, în care aceştia îşi desfăşoară activitatea, împart resursele şi împărtăşesc experienţe. În acelaşi timp, reuneşte antreprenori cu experienţă şi profesionişti din diferite domenii, care pot oferi consultanţă şi suport pentru tinerii care doresc să pună bazele unui start-up sau care au nevoie de servicii de consiliere şi orientare personală şi profesională.

Spaţiul Youth Hub este compartimentat special şi creativ pentru birouri deschise de lucru, care pot găzdui pană la 25 de persoane, în acelaşi timp, întâlniri şi şedinţe private/ restrânse, de până la zece persoane, dar şi pentru organizarea de evenimente, cu o capacitate de pană la 70 de participanţi, în mansardă.

Youth Hub este o structură de economie socială, dezvoltată de către Forumul Tinerilor din România, "Incluziv – O şansă pentru grupurile vulnerabile".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici