Zborul Wizz Air de la Suceava la Londra Luton a fost anulat

Zborul Wizz Air de la Suceava la Londra Luton a fost anulat din cauza ceţii, iar cursa de la Londra Luton la Suceava a fost redirecţionată către Iaşi din cauza ceţii dense din zona aeroportului de destinaţie, potrivit unui comunicat transmis vineri de reprezentanţii companiei.

3616 afișări
Imaginea articolului Zborul Wizz Air de la Suceava la Londra Luton a fost anulat

Zborul Wizz Air de la Suceava la Londra Luton a fost anulat

„Zborul Wizz Air W6 3606 de la Londra Luton spre Suceava, din 24 noiembrie, a fost redirecţionat către Iaşi din cauza ceţii dense de la aeroportul de destinaţie. Pasagerilor li s-a oferit transport între cele două aeroporturi. Cum condiţiile meteo nu s-au îmbunătăţit, zborul Wizz Air W6 3605 de la Suceava la Londra Luton a fost anulat”, potrivit reprezentanţilor companiei.

În conformitate cu reglementările în vigoare, pasagerilor acestui zbor li s-a oferit rambursare completă sau posibilitatea rezervării gratuite pe alte zboruri, se mai arată în comunicatul transmis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici