Ziarul Financiar şi SIF Moldova oferă 3 burse EMBA, în valoare de 45.000 euro

Ziarul Financiar şi SIF Moldova oferă trei burse la programul de Executive MBA al Hull University Business School la Cluj-Napoca, cel mai nou program de educaţie managerială din România.

225 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar şi SIF Moldova oferă 3 burse EMBA, în valoare de 45.000 euro

Ziarul Financiar şi SIF Moldova oferă 3 burse EMBA, în valoare de 45.000 euro

Managerii interesaţi mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a aplica pentru una dintre cele trei burse în valoare de 15.000 de euro fiecare, înscrierile fiind deschise până la data de 20 ianuarie 2015.

EMBA Hull University Business School, universitate din Marea Britanie cu o istorie de peste 85 de ani, va oferi acces celor interesaţi la un program de educaţie managerială de top. Programul de EMBA va începe în luna februarie a acestui an şi este derulat în urma unui parteneriat dintre Uni­versitatea Ba­beş-Bo­lyai din Cluj, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania şi Electrogrup.

Pentru a obţine una dintre cele trei burse în valoare totală de 45.000 de euro, cei interesaţi pot depune un dosar de aplicaţie până la data de 20 ianuarie 2015, printre condiţiile de înscriere numărându-se un eseu în limba engleză. Dosarul electronic de aplicaţie trebuie trimis la adresa bursa@zf.ro.

După selecţia dosarelor, aplicanţii aleşi vor merge în etapa interviurilor. Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziua de 26 ianuarie, pe site-ul ZF.ro şi în ediţia tipărită a  ZIARULUI FINANCIAR.

Informaţii detaliate despre criteriile de înscriere sunt disponibile pe www.zf.ro/bursa.

Peste 4.700 de manageri au absolvit cursurile unui program de MBA sau Executive MBA în România, în ultimele două decenii, potrivit celei de-a şaptea ediţii a suplimentului „Top MBA“ lansat de ZF în luna martie a anului trecut.

ZIARUL FINANCIAR este liderul informaţiei de business din România - în cei 16 ani de existenţă s-a impus drept cea mai complexă şi puternică sursă de informare din acest segment, oferind astăzi ştiri, date, analize şi comentarii difuzate pe toate canalele consumate de comunitatea de business, de la print şi online, la mobile, video şi evenimente.

Brand de referinţă al pieţei de business, ZIARUL FINANCIAR este şi lider absolut al audienţelor din acest segment, ediţia online ZF.ro având peste 1,6 milioane de vizitatori unici în luna decembrie 2014, potrivit datelor SATI. La rândul său, ediţia tipărită a publicaţiei conduce cu o audienţă extinsă de 488.000 de cititori, conform valului SNA CAPI iunie 2012 – mai 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici