COMENTARIU Sorin Avram: Somn uşor, domnule Klaus Iohannis, oriunde v-aţi afla

9036 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Somn uşor, domnule Klaus Iohannis, oriunde v-aţi afla

”Guvernul trebuie să dea răspunsul la o întrebare simplă: De ce în România se produc maxim 7.000 MW, în condiţiile în care puterea instalată în capacităţile de producţie de energie este de 18.308 MW? Opinia mea este clară. Guvernul şi companiile de stat menţin producţia scăzută pentru a menţine preţul la un nivel cât mai ridicat”. Aceste rânduri au fost postate de cetăţeanul Ludovic Orban, care în prezent este parlamentar şi preşedintele unui partid oarecare. Aşadar, vorbele domnului Orban nu ar trebui băgate în seamă. Însă, nu trebuie uitat că Ludovic Orban a fost pentru o vreme premierul României, ceea ce înseamnă că vorbim despre un om care a avut acces la o serie de informaţii importante, dar şi despre unul care prin relaţiile pe care şi le-a creat află şi în prezent tot felul de lucruri.

Afirmaţiile domnului Orban ar fi trebuit să răscolească societatea românească. Ar fi trebuit ca Parlamentul să se întrunească în şedinţă de urgenţă şi să constituie o comisie care să verifice afirmaţiile fostului premier ori ar fi trebuit ca premierul Nicolae Ciucă să iasă public şi să lămurească lucrurile.

Pe de altă parte, Presa ar fi trebuit să-l caute pe fostul premier şi să-l ”bombardeze” cu întrebări, astfel încât acesta să ofere amănunte referitoare la o situaţie care îngrijorează mai tot românul. Reţelele de socializare ar fi trebuit să se înfierbânteze mai ceva ca atunci când nu ştiu care influencer a vorbit ceva despre celulita depusă pe picioarele unor domnişoare, care în loc să meargă la sala de fitness greşesc drumul şi ajung mereu la sala de mese.

Şi nu în ultimul rând, afirmaţiile unui fost premier care vorbeşte deschis despre faptul că Statul Român îşi bate joc de cetăţenii săi în problema energetică ar fi trebuit să-l mişte pe preşedintele României, Klaus Iohannis. După afirmaţiile domnului Orban, unul dintre cei care au condus Guvernul Său, domnul Iohannis ar fi trebuit să iasă public ca să spună dacă, într-adevăr, aşa este. În prealabil, domnul preşedinte ar fi trebuit să convoace o şedinţă de urgenţă a CSAT, pentru că, totuşi, este vorba despre o chestiune de siguranţă naţională.

Din nefericire pentru această Ţară, Klaus Iohannis încă nu şi-a terminat concediul de odihnă în care a intrat cu bucurie în urmă cu 8 ani. Somn uşor, domnule Klaus Iohannis, oriunde v-aţi afla. Şi nu uitaţi să stingeţi lumina, ca să nu plătiţi prea mult factura la energie electrică. Scuze. Am uitat că nu domnia voastră o achitaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici