COMENTARIU Sorin Avram: Verticalitate, conştiinţă şi curaj al opiniei ca la şefa Tineretului Liberal, mai rar. Mai Rareş Bogdan

10 septembrie 2021. Şcoala de vară “Next Level Leadership” de la Venus a Tineretului Naţional Liberal (TNL), aripa tânără a PNL, viitorul de aur al PNL. Preşedinta acestei structuri, Mara Mareş: ”Mai departe, dragi colegi, îmi face o deosebită plăcere şi onoare să îl invit la curent, la cuvânt, pe stâlpul nostru pe care ne bazăm nu doar în partid, ci şi în România, dragi colegi, preşedintele partidului şi prim ministrul României, Nicolae Ciucă!”. Şi ”stâlpul” de curent a intrat în scenă, în ovaţiile tineretului liberal.

5867 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Verticalitate, conştiinţă şi curaj al opiniei ca la şefa Tineretului Liberal, mai rar. Mai Rareş Bogdan

COMENTARIU Sorin Avram: Verticalitate, conştiinţă şi curaj al opiniei ca la şefa Tineretului Liberal, mai rar. Mai Rareş Bogdan

10 decembrie 2020. Mara Mareş, pe pagina sa de Facebook: ”Onoare, competenţă, demnitate. Ludovic Orban, preşedintele partidului care va moderniza România. Ludovic Orban, viitorul preşedinte al Camerei Deputaţilor”.

16 octombrie 2021. Aceeaşi Mara Mareş: ”PNL şi Florin Cîţu au demonstrat că pot lucra pentru România chiar şi atunci când se află, efectiv, sub tirul atacurilor tuturor celorlalte partide politice. Cu alte cuvinte: în timp ce toţi ceilalţi caută să-şi crească ratingul politic şi pe persoană fizică (prin victimizări, dramatizări, ameninţări), PNL, prin Guvernul condus de Florin Cîţu, reuşeşte să stabilizeze ţara şi să-i crească ratingul”.

10 septembrie. Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, pe pagina sa de Facebook: ”Împreună cu 1000 de tineri liberali, la Şcoala de vară <Next Level Leadership> de la Venus. Altfel spus, despre curajul opiniei, despre lideri verticali, despre cinste şi conştiinţă!”.

Verticalitate, conştiinţă şi curaj al opiniei ca la Mara Mareş, mai rar. Mai Rareş Bogdan. Iată că are cine să-i calce pe urme lui Rareş Bogdan, chiar dacă domnişoarei Mareş îi este cam greu să acopere urmele, în condiţiile în care poartă un număr mai mic la pantofi, care pe deasupra sunt şi cu toc. Iată că Dicţionarul Limbii Române are şi o variantă PNL, în care ”verticalitate”, ”conştiinţă” şi ”curaj al opiniei” înseamnă cu totul şi cu totul altceva. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici