EDITORIAL Marius Tucă: Moment istoric în România

În noaptea de 28 spre 29 martie, şi nu în orice noapte, în noaptea de duminică, timpul nu a mai avut răbdare şi miile de oameni au ieşit să demonstreze împotriva restricţiilor impuse de regimul Iohannis. Un moment istoric având în vedere bătaia de joc nesfârşită la care a fost supusă populaţia de la începutul pandemiei până astăzi.

10218 afișări
Imaginea articolului EDITORIAL Marius Tucă: Moment istoric în România

Marius Tucă: Moment istoric în România

Ultimele luni de când s-a instalat Guvernul Cîţu au fost cele care au umplut paharul: restricţii peste restricţii, măsuri luate de la cel mai înalt nivel după ureche, folosirea amenzilor şi a poliţiei cu un dispreţ de care România nu a avut niciodată parte, cu o guvernare de o aroganţă nesfârşită. România părea să fie scufundată în carantină, izolare şi întuneric.

Ultimele zile de când nefericiţii Vlad Voiculescu, Florin Cîţu, Bode şi Arafat au anunţat noile restricţii au transformat România în stat poliţienesc: peste tot poliţişti, jandarmi trimişi să controleze, să amendeze, să aresteze, să închidă. În ultimele zile în care girofarurile aprinse învârtindu-se te agresau la fiecare colţ de stradă, în toată această atmosferă a unui stat poliţienesc mai lipsea ca regimul Iohannis să scoată tancurile în stradă.

Gata, ajunge: mămăliga stă să explodeze când nimeni nu se mai aştepta la asta, în miezul unei nopţi de duminică, în noaptea de 28 spre 29 martie anul de graţie, de pandemie 2021.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici