EURO 2020: 18 persoane au fost arestate cu ocazia meciului Anglia-Scoţia

  • Poliţia a operat reţinerile în timp ce Anglia şi Scoţia se confruntau pe ”Wembley”, în Grupa D de la Euro 2020.
  • Mii de fani s-au adunat în centrul Londrei pentru a vedea meciul, încheiat cu o remiză fără goluri.
  • Un purtător de cuvânt al Poliţiei a declarat că toţi cei care au încălcat legea sunt bărbaţi.
355 afișări
Imaginea articolului EURO 2020: 18 persoane au fost arestate cu ocazia meciului Anglia-Scoţia

EURO 2020: 18 persoane au fost arestate cu ocazia meciului Anglia-Scoţia

Poliţia a declarat că „18 persoane au fost arestate în timpul jocului Anglia vs Scoţia. Majoritatea acestora se aflau în centrul Londrei şi în vecinătatea stadionului Wembley”.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane a dat detalii despre eveniment: „În urma operaţiunii de poliţie de astăzi în legătură cu fotbalul, până acum, 18 persoane au fost arestate de ofiţeri. Toţi cei arestaţi erau bărbaţi.

Infracţiunile au inclus violenţă şi dezordine, deţinere de droguri, deţinere a unei arme ofensive, scandal rasial, beţie, dezordine şi agresarea unui ofiţer de poliţie, care a suferit răni uşoare”.

Meciul de pe ”Wembley” nu a oferit spectacolul aşteptat. Anglia a dezamăgit crunt. Noaptea Angliei a fost rezumată prin înlocuirea căpitanului Harry Kane în minutul 74. Atacantul de la Tottenham Hotspur atinsese mingea de doar 19 ori, înainte de a ieşi de pe teren.

Anglia şi Scoţia s-au înfruntat de 115 ori. Însă, doar pentru a doua oară s-au duelat la un turneu final european. Prima oară s-a întâmplat în 1996, tot pe legendarul stadion londonez. Atunci, Anglia a găzduit competiţia.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici