EURO 2020: Englezii Southgate şi Kane apără Coca Cola

  • Selecţionerul şi căpitanul Angliei nu au înlăturat sticlele cu băutură carbogazoană, la conferinţa de presă de joi.
  • Mai mult, Gareth Southgate şi Harry Kane au lăudat companiile pentru investiţiile făcute în fotbal.
  • În etapa a doua din Grupa D, Anglia înfruntă vineri seară, de la ora 22.00, rivala regională Scoţia.
488 afișări
Imaginea articolului EURO 2020: Englezii Southgate şi Kane apără Coca Cola

Southgate, dreapta, şi Kane

După ce Cristiano Ronaldo a ascuns sticlele de Coca Cola, englezii sunt de partea sponsorului. Selecţionerul Gareth Southgate şi atacantul Harry Kane au apărat folosirea sponsorilor şi plasarea de produse.

Când a fost întrebat despre sticlele din faţa lor în timpul conferinţei de presă, Southgate a răspuns:
„Cred că există o mulţime de sponsori în sport şi impactul banilor lor la toate nivelurile ajută sportul să funcţioneze, în special sportul de bază din ţara noastră necesită o multă investiţie şi fără ca unele companii să investească, este foarte dificil să oferim facilităţile de care avem nevoie”, a spus antrenorul britanicilor.

„Desigur, suntem atenţi la obezitate şi sănătate în ţara noastră, dar totul se poate face cu moderare. Orice lucru, cu participare moderată, rareori creează o problemă”, a adăugat tehnicianul.

Când i s-a cerut părerea, Kane a spus: „Sunt total de acord”.

Cu 3 puncte în clasament, Anglia înfruntă Scoţia, pe care a mai întâlnit-o, la Euro, în 1996. A fost 2-0 pentru Anglia, care a găzduit turneul final.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici