Program EURO 2020, 28 iunie. Franţa - Elveţia, duel inedit în oraşul nedorit

  • La Bucureşti se ţine azi ”optimea” în care joacă deţinătoarea titlului mondial.
  • Francezii nu se simt bine în Bucureşti şi vor să plece cât mai repede.
  • La rândul lor, elveţienii acuză temperaturile ridicate din capitala României.
1852 afișări
Imaginea articolului Program EURO 2020, 28 iunie. Franţa - Elveţia, duel inedit în oraşul nedorit

Mbappe

Prima ”optime” de luni se ţine la Copenhaga (Danemarca), unde sunt aşteptaţi 2500 croaţi, şi se anunţă măsuri aspre. UEFA şi danezii suflă şi-n iaurt, înainte de ultimul joc găzduit de arena Parken.

Autorităţile de sănătate au îndemnat fanii care au urmărit de pe stadion meciul dintre Danemarca şi Belgia, de pe 17 iunie, de la Copenhaga, să facă un test pentru coronavirus, după ce au găsit cel puţin trei persoane pozitive cu varianta Delta a virusului. Ministrul danez al Sănătăţii a declarat că în jur de 4.000 de persoane s-au aflat în apropiere de spectatorii care au ieşit cu rezultate pozitive. Danemarca a raportat 247 de cazuri începând cu 2 aprilie.
Caz de Covid la croaţi. E vorba despre un jucător important, Ivan Perisic.

Bucurie pentru suporterii francezi care au confundat Budapesta cu Bucureşti, trezindu-se în România în loc de Ungaria, înaintea jocului cu Portugalia. Luni seară au ocazia să vadă Franţa pe Arena Naţională.

Campioana lumii vine în România pentru un duel aparent inegal cu Elveţia, formaţie căreia Italia i-a administrat un nemilos 3-0 în Grupa A.
Franţa vine galonată din Grupa F, o grupă care şi-a respectat promisiunea şi a oferit tensiune şi spectacol. A fost o grupă echilibrată (cea mai ”scurtă” dintre toate, cu 4 echipe întinse pe distanţa a 3 puncte).

Francezii vor să plece cât mai repede de la Bucureşti. Sunt nemulţumiţi de ce au găsit în Capitală. Şi ziariştii sosiţi cu ei, la fel. A doua zi la rând în care mai mult critică. În special „L'Équipe”.

În ediţia de sâmbătă, reporterii cotidianului sportiv parizian au scris că „les Bleus” nu se pot reface aici înaintea meciurilor eliminatorii, pentru că e gălăgie la Hilton Athenee Palace (vineri seară, era o petrecere de sfârşit de an a studenţilor) şi pentru că stabilimentul e plasat în centru şi e trafic intens. „Acest hotel nu e atât de eficient pentru recuperare”, au conchis ei, văzând şi „o lipsă de confort evident” la etajul în care au avut acces.

Francezii au mai remarcat lipsa de interes a românilor pentru competiţie, precum şi temperaturile ridicate de la Bucureşti. De căldură s-au plâns şi elveţienii.

Meciurile de luni

Croaţia - Spania (luni, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga)

Franţa - Elveţia (luni, 28 iunie, ora 22:00, Bucureşti)
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici