VIDEO Un camion cu 70 de stupi de albine a fost lovit de un tren de călători, în judeţul Olt. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur sens

  • Un camion care transporta 70 de stupi de albine a fost lovit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un tren de călători.
  • Accidentul s-a produs la o trecere cu calea ferată din oraşul Piatra-Olt, judeţul Olt.
  • Nu au fost înregistrate victime.
389 afișări

Potrivit IPJ Olt, accidentul a avut loc pe DN 64 pe raza oraşului Piatra-Olt.

La trecerea la nivel cu calea ferată Piatra-Olt - Slatina, un camion a fost lovit de un tren Regio, în care se aflau doi călători, care circula din direcţia Piatra-Olt către Slatina.

Nu au fost înregistrate victime. Şoferul camionului, un bărbat de 51 de ani din Râmnicu-Vâlcea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Circulaţia rutieră pe sensul Găneasa către Caracal se desfăşoară pe un singur sens, au informat poliţiştii.

Angajaţii ISU Olt au intervenit cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare pentru îndepărtarea celor peste 70 de stupi de albine. În sprijinul pompierilor militari a acţionat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Piatra-Olt, cu un buldoexcavator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici