VIDEO  50 de Bradley sunt gata pentru Ucraina. Cum funcţionează tancul şi rachetele sale

Noul transport de ajutor către Ucraina trimis de Statele Unite include 50 de tancuri Bradley, 500 de rachete antitanc şi 250.000 de cartuşe de muniţie.

1918 afișări
Imaginea articolului 50 de Bradley sunt gata pentru Ucraina. Cum funcţionează tancul şi rachetele sale

50 de Bradley sunt gata pentru Ucraina. Cum funcţionează tancul şi rachetele sale

SUA trimite, de asemenea, 100 de transportoare blindate M113, 55 de transportoare de personal blindate rezistente la ambuscade şi mine (MRAPS) şi 138 Humvee, precum şi muniţie pentru sisteme de artilerie cu rachete de mare mobilitate, sisteme de apărare aeriană şi mii de obuze de artilerie, potrivit Pentagonului.

De obicei, Bradley M2A2 este înarmat cu un tun de 25 mm montat în partea de sus, mitralieră şi un lansator de rachete antitanc TOW care poate fi tras când vehiculul se opreşte.

TOW trage doar către ţintele pe care soldaţii le pot vedea pe câmpul de luptă, ceea ce îl face foarte eficient în spaţii deschise, cum ar fi deşerturi şi câmpuri mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici