Absenteism ar putea juca un rol cheie în rezultatul alegerilor din Franţa. Numărul votanţilor este la ora 17:00 sub nivelul din 2017

63,23% dintre francezii au votat până la ora locală 17:00, Ministerul de Interne din Franţa. Cifra este sub nivelul de 65,30% înregistrat la aceeaşi oră la alegerile din 2017.

2925 afișări
Imaginea articolului Absenteism ar putea juca un rol cheie în rezultatul alegerilor din Franţa. Numărul votanţilor este la ora 17:00 sub nivelul din 2017

Absenteism ar putea juca un rol cheie în rezultatul alegerilor din Franţa. Numărul votanţilor este la ora 17:00 sub nivelul din 2017

Cifrele au confirmat o tendinţă prognozată de institutele de sondare care au spus că la votul final din acest an între Emmanuel Macron şi Marine Le Pen se va înregistra cel mai ridicat nivel de abţinere din ultimii 50 de ani.

Rata de abţinere ar putea fi critică în aceste alegeri, la fel ca şi numărul de alegători care şi-au anulat buletinele de vot.

Dar cifrele naţionale privind prezenţa la vot pot ascunde variaţii regionale puternice, care s-ar putea dovedi vitale. Pentru moment, nu pare să fi apărut niciun model semnificativ care ar putea favoriza vreunul dintre candidaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici