ACCIDENT FEROVIAR, în Ungaria: Două trenuri au intrat în coliziune, la 50 de kilometri de Budapesta. 19 oameni, răniţi

Două trenuri au intrat în coliziune la 50 de kilometri nord-est de Budapesta, duminică dimineaţă, provocând rănirea a 19 persoane, a anunţat poliţia ungară, citată de Reuters în pagina electronică.

1289 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT FEROVIAR, în Ungaria: Două trenuri au intrat în coliziune, la 50 de kilometri de Budapesta. 19 oameni, răniţi

ACCIDENT FEROVIAR, în Ungaria: Două trenuri au intrat în coliziune, la 50 de kilometri de Budapesta. 19 oameni, răniţi (Imagine: Shutterstock)

Două persoane au fost rănite grav, a declarat Imre Kavalecz, purtătorul de cuvânt al companiei feroviare de stat MAV, citat de agenţia oficială MTI.

Trenurile transportau între 30 şi 40 de pasageri şi circulau cu viteză redusă, de aproximativ 20 de kilometri pe oră, în momentul coliziunii, produse în apropiere de Galgaguta, a precizat Kavalecz.

O investigaţie a fost demarată pentru a stabili cauzele accidentului, a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici