ACCIDENT GRAV în Ucraina: Opt persoane au murit şi 27 au fost rănite în urma coliziunii a două autocare

Opt persoane au murit şi 27 au fost rănite în coliziunea a două autocare în Ucraina, au anunţat joi serviciile de salvare ale acestei foste republici sovietice.

190 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Ucraina: Opt persoane au murit şi 27 au fost rănite în urma coliziunii a două autocare

ACCIDENT GRAV în Ucraina: Opt persoane au murit şi 27 au fost rănite în urma coliziunii a două autocare (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Un autocar care transporta aproximativ 50 de turişti belaruşi spre Bulgaria, via Ucraina, a intrat în coliziune, joi dimineaţă, cu un alt autocar ce mergea în sens invers, în apropiere de oraşul Kovel, în nord-vestul Ucrainei.

"Potrivit primelor informaţii, opt persoane au murit, între care un copil de naţionalitate belarusă născut în 2000, iar 27 de persoane au fost rănite", anunţă un comunicat al serviciilor de salvare regionale.

Imagini difuzate pe site-ul de Internet al serviciilor de salvare surprind corpuri la marginea drumului, acoperite cu pături.

Autocarul cu turişti belaruşi era în şanţ, iar partea din faţă a celuilalt vehicul a fost complet distrusă.

Drumurile sunt periculoase în Ucraina, ca în majoritatea fostelor republici sovietice.

Potrivit unor date citate în ultimul raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), 4.700 de persoane au murit, în 2010, pe drumurile acestei ţări cu 45 de milioane de locuitori. OMS precizează că datele furnizate de Ucraina includ doar victime care au murit pe loc, fără cele decedate ulterior.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici