Accident la uzina constructorului de maşini electrice Tesla din SUA: Trei oameni au fost răniţi grav

O defecţiune tehnică, produsă miercuri într-o uzină californiană a constructorului american de maşini electrice Tesla, a provocat trei răniţi grav, au anunţat pompierii şi compania.

250 afișări
Imaginea articolului Accident la uzina constructorului de maşini electrice Tesla din SUA: Trei oameni au fost răniţi grav

Accident la uzina constructorului de maşini electrice Tesla din SUA: Trei oameni au fost răniţi grav (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Incidentul de la Tesla impică un echipament sub presiune. Niciun incendiu, nicio explozie. Trei persoane tratate au fost evacuate pentru arsuri", au scris pompierii din Fremont (45 de kilometri sud-est de San Francisco), pe contul lor de Twitter.

Primele informaţii vorbeau despre un incendiu în uzina constructorului.

Tesla a precizat într-un comunicat că a fost "avariată o maşină cu presiune joasă care serveşte la răcirea aluminiului. Trei angajaţi au fost răniţi de metalul prelucrat de această maşină".

Într-un mesaj electronic trimis cotidianului local San Jose Mercury News, directorul Tesla, Elon Musk, precizează că "rănile sunt relativ minore pentru doi dintre ei şi mai grave pentru al treilea".

"Îi voi vizita la spital imediat şi mă voi asigura personal că primesc cele mai bune îngrijiri posibile", a adăugat el.

Acesta este al treilea incident de acest tip din ultimele săptămâni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici