ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU: Preşedintele Moldovei îi transmite condoleanţe lui Traian Băsescu

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a transmis un mesaj de condoleanţe preşedintelui României, Traian Băsescu, în legătură cu accidentul de autocar din Muntenegru, soldat cu moartea a 18 cetăţeni români.

189 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTUL DIN MUNTENEGRU: Preşedintele Moldovei îi transmite condoleanţe lui Traian Băsescu

Nicolae Timofti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În aceste clipe grele, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, vă exprim sentimentele noastre de compasiune şi solidaritate, iar familiilor îndoliate şi întregului poporul român, sincere condoleanţe", se arată în mesaj, citat de PRO TV Chişinău.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.

Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgoriţa, capitala Muntenegrului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici