Administraţia SUA sancţionează persoane şi entităţi care au legături cu mişcarea Hezbollah

Administraţia Donald Trump a anunţat vineri sancţiuni vizând persoane şi entităţi care au legături cu organizaţia şiită libaneză Hezbollah, informează site-ul agenţiei Reuters.

279 afișări
Imaginea articolului Administraţia SUA sancţionează persoane şi entităţi care au legături cu mişcarea Hezbollah

Administraţia SUA sancţionează persoane şi entităţi care au legături cu mişcarea Hezbollah

Departamentul american al Trezoreriei a anunţat introducerea pe lista de sancţiuni a cinci cetăţeni libanezi şi a unui irakian.

De asemenea, vor fi vizate de sancţiuni şapte companii care au sedii în Sierra Leone, Liberia, Liban şi Ghana.

Mişcarea şiită Hezbollah, susţinută de Iran, este activă în sudul Libanului, fiind unul dintre inamicii Israelului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici