Adolescent american acuzat de colaborare cu grupul terorist Stat Islamic, arestat la Chicago

Un adolescent american a fost arestat pe aeroportul din Chicago sub acuzaţia de colaborare cu grupul terorist Stat Islamic în Irak şi Siria, relatează CNN.

241 afișări
Imaginea articolului Adolescent american acuzat de colaborare cu grupul terorist Stat Islamic, arestat la Chicago

Adolescent american acuzat de colaborare cu grupul terorist Stat Islamic, arestat la Chicago (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Mohammed Hamzah Khan, în vârstă de 19 ani, a fost inculpat pentru tentativă de a oferi susţinere logistică unei organizaţii teroriste.

Adolescentul din Chicago a fost arestat pe Aeroportul internaţional O'Hare înainte de a urca la bordul unui avion cu destinaţia Turcia.

Tânărul este acuzat că încerca să se alăture grupului terorist Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Levant / Stat Islamic în Irak şi Siria).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici