Aeroportul din Nairobi a fost închis după aterizarea de urgenţă a unui avion

Principalul aeroport din Nairobi a fost închis, duminică, după aterizarea de urgenţă a unui avion ce deservea o linie internă, incident care nu s-a soldat însă cu victime sau răniţi, au declarat autorităţile aeroportuare.

106 afișări
Imaginea articolului Aeroportul din Nairobi a fost închis după aterizarea de urgenţă a unui avion

Aeroportul din Nairobi a fost închis după aterizarea de urgenţă a unui avion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autorităţile aeroportuare au anunţat că un avion Fokker 50, care venea de la Wajir, în nord-est, operând pentru compania Skyward, a întâmpinat probleme la trenul de aterizare şi în cele din urmă a reuşit să aterizeze "pe burtă" pe aeroportul Jomo Kenyatta International, blocând pista.

Toate zborurile au fost deviate către oraşul aeroportuar Mombasa (sud), în timp ce la Nairobi au loc lucrări pe pista aeroportului pentru ca zborurile să poată fi reluate, au anunţat oficialii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici