Al-Qaida lansează o campanie umanitară în Somalia, în memoria lui Osama ben Laden

Reţeaua teroristă al-Qaida a anunţat că va participa la activităţile de distribuire a ajutoarelor umanitare în Somalia, într-o campanie dedicată memoriei lui Osama ben Laden.

223 afișări
Imaginea articolului Al-Qaida lansează o campanie umanitară în Somalia, în memoria lui Osama ben Laden

Al-Qaida lansează o campanie umanitară în Somalia în memoria lui Osama ben Laden

Într-o scenă ce pare "suprarealistă", un bărbat a venit la o tabără de refugiaţi din Somalia şi a anunţat că îl reprezintă pe liderul al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, şi că doreşte să ajute victimele foametei, scrie ziarul New York Times în ediţia online.

"Iubiţi fraţi şi surori din Somalia, urmărim cu atenţie situaţia voastră", a declarat bărbatul, identificat ca fiind Abu Abdulla Almuhajir.

Potrivit martorilor şi imaginilor de la eveniment, reprezentantul al-Qaida era înconjurat de bărbaţi înarmaţi care purtau veste ale angajaţilor umanitari. Almuhajir a anunţat oferirea unor saci de grâu pe care se putea citi "Campanie al-Qaida în memoria martirului Ben Laden".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici