Alegeri Turcia. Locul trei din primul tur a anunţat că îl suţine pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan în turul doi

Candidatul ce a ocupat locul trei în primul tur al alegerilor din Turcia a anunţat luni că îl va sprijini pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan în turul doi. Ogan a anunţat că-l susţine pe Erdogan în timpul unei conferinţe de presă. El a declarat că datorită campaniei sale naţionaliştii turci au devenit „actori-cheie" în politică.

6671 afișări
Imaginea articolului Alegeri Turcia. Locul trei din primul tur a anunţat că îl suţine pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan în turul doi

Alegeri Turcia. Locul trei din primul tur a anunţat că îl suţine pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan în turul doi

Turcia se pregăteşte pentru primul tur doi din istoria ţării unde se vor confrunta preşedintele în funcţie Recep Tayyip Erdogan şi liderul unei alianţe a paridelor de opoziţie, Kemal Kilicdaroglu.

În primul tur Recep Tayyip Erdogan, a obţinut 49,51% din voturi, iar Kemal Kilicdaroglu, 44,88%.

Sinan Ogan, ocupantul locului trei, a obţinut 5,2% din voturi. El a anunţat astăzi că îl va susţine pe Erdogan. Decizia de a îl susţine pe actualul preşedinte vine după o săptămâna de negocieri.

Turul doi are loc în acestă duminică. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici