ALERTĂ în Marea Britanie: Un templu sikh, ocupat de indivizi înarmaţi cu cuţite/ Peste 50 de persoane au fost arestate - FOTO

Cincizeci şi cinci de persoane au fost arestate şi un număr "considerabil" de cuţite au fost confiscate în incidentul de la templul sikh din Anglia, care, potrivit unor informaţii, ar fi degenerat dintr-un protest faţă de faptul că lăcaşul era folosit pentru o ceremonie de căsătorie mixtă.

6773 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Marea Britanie: Un templu sikh, ocupat de indivizi înarmaţi cu cuţite/ Peste 50 de persoane au fost arestate - FOTO

ALERTĂ în Marea Britanie: Un templu sikh, ocupat de indivizi înarmaţi cu cuţite/ "Poliţiştii sunt înăuntrul templului şi încearcă să negocieze o soluţie paşnică"

UPDATE: Peste 50 de persoane au fost arestate

Ofiţeri înarmaţi au încercuit Templul Gurdwara din oraşul englez Leamington Spa în urma unor informaţii că între 20 şi 30 de indivizi au intrat în clădire, mulţi dintre ei fiind înarmaţi cu cuţite, potrivit site-ului home.bt.com.

Poliţia a arestat 55 de persoane pentru încălcarea proprietăţii.

Un martor a declarat că a văzut că avea loc un protest pentru faptul că templul era folosit pentru o ceremonie de căsătorie interreligioasă, iar unii oameni au intrat cu cuţite în clădire.

Între 20 şi 30 de indivizi au intrat în Templul Gurdwara din Leamington Spa, potrivit poliţiei, care susţine că incidentul reprezintă o "agravare a unei dispute locale" şi nu este tratat drept act terorist.

"Credem că unii dintre ei se află în posesia unor cuţite şi prin urmare, ofiţeri de poliţie înarmaţi au fost trimişi la faţa locului", a declarat un purtător de cuvânt.

"Poliţiştii sunt înăuntrul templului şi încearcă să negocieze o soluţie paşnică", a mai spus acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici