Alertă teroristă într-un centru comercial din oraşul german Bremen. Suspect algerian, reţinut

Un hipermarket din oraşul german Bremen a fost evacuat, miercuri seară, în cadrul unei operaţiuni antiteroriste, fiind reţinut un islamist algerian care ar avea probleme psihice, relatează site-ul revistei Bild.

4051 afișări
Imaginea articolului Alertă teroristă într-un centru comercial din oraşul german Bremen. Suspect algerian, reţinut

Alertă teroristă într-un centru comercial din oraşul german Bremen. Suspect algerian, reţinut

Mii de persoane au fost evacuate miercuri, înainte de ora 20.00 (21.00, ora României), din centrul comercial Weserpark din Bremen (nordul Germaniei), din cauza unei alerte de tip terorist.

Poliţia regională a comunicat că un islamist algerian în vârstă de 19 ani avea un comportament suspect, fiind reţinut de serviciile de intervenţie.

Potrivit autorităţilor germane, tânărul ar fi fugit dintr-un centru de psihiatrie din landul Saxonia Inferioară.

Poliţia germană a vorbit de o operaţiune antiteroristă, în contextul măsurilor speciale de securitate aplicate după o serie de crime şi atentate.

Autorităţile germane verifică legăturile presupusului islamist algerian.

Într-un alt incident, o explozie a avut loc, miercuri după-amiază, în faţa unui complex pentru înregistrarea şi cazarea imigranţilor extracomunitari din oraşul Zirndorf, în sudul Germaniei. Atacul nu s-a soldat cu victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici