Alerte cu bombă la mai multe instituţii publice din Budapesta

Experţii în depistarea şi dezamorsarea bombelor cercetau, vineri, mai multe instituţii publice din Budapesta, în urma unor ameninţări cu bombă primite prin telefin, a anunţat poliţia ungară.

408 afișări
Imaginea articolului Alerte cu bombă la mai multe instituţii publice din Budapesta

Alerte cu bombă la mai multe instituţii publice din Budapesta (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Birourile primarilor din Zuglo şi Angyalfold, tribunalul din districtul 3 şi instituţiile publice din districtele 7 şi 14 au primit ameninţări cu bombă prin telefon.

Pirotehniştii efectuează percheziţii în şase clădiri, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici