Alexandr Lukaşenko, noi ameninţări: "Astăzi este Ucraina, mâine poate fi Moldova, statele baltice, Polonia sau România"

Alexandr Lukaşenko a lansat o nouă serie de atacuri la adresa Statelor Unite. Preşedintele Belarusului a declarat că Washingtonul a jucat un anumit rol în toate conflictele politice majore din lume. Lukaşenko, un apropriat al lui Putin, a mai precizat că relaţia statelor din regiune, inclusiv România, cu SUA ar putea duce la distrugerea acestor ţări.

3089 afișări
Imaginea articolului Alexandr Lukaşenko, noi ameninţări: "Astăzi este Ucraina, mâine poate fi Moldova, statele baltice, Polonia sau România"

Alexandr Lukaşenko, noi ameninţări: "Astăzi este Ucraina, mâine poate fi Moldova, statele baltice, Polonia sau România"

"Washingtonul este implicat în toate conflictele politice importante, dar, în acelaşi timp, pare să ignore controversele interne care deja sunt pe cale să devină un conflict civil", a declarat Lukaşenko în timpul Zilei Unităţii Naţionale, potrivit agenţiei ruse Tass.

"America este singura ţară care profită de ceea ce se întâmplă aici: ei pot arăta Europei care este locul ei şi pot elimina rivalii dintr-o dată. Astăzi este Ucraina, mâine poate fi Moldova, sau statele baltice, sau Polonia, sau România", a spus el.

Potrivit preşedintelui de la Minsk, lumea "a înnebunit şi este pe cale să se dezintegreze".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici