Alţi doi soldaţi ruşi vor apărea în faţa instanţei pentru crime de război

Alţi doi soldaţi ruşi sunt aşteptaţi să apară în instanţă, fiind acuzaţi de crime de război, scrie Sky News.

361 afișări
Imaginea articolului Alţi doi soldaţi ruşi vor apărea în faţa instanţei pentru crime de război

Alţi doi soldaţi ruşi vor apărea în faţa instanţei pentru crime de război

Ei sunt acuzaţi că au tras din Rusia în regiunea ucraineană Harkov, distrugând clădiri educaţionale şi rezidenţiale.

Ei au fost prinşi ulterior în Ucraina de către armata ucraineană.

Apariţiile de astăzi sunt audieri iniţiale şi vor începe joi, la tribunalul districtual Kotelevskii din Poltava.

Miercuri, un alt soldat rus, sergentul Vadim Şişimarin a pledat vinovat pentru uciderea unui civil de 62 de ani în nord-estul Ucrainei, în primul proces pentru crime de război din timpul conflictului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici