Ambasada SUA în Turcia avertizează cu privire la riscuri de atentate în Istanbul şi Antalya

Ambasada Statelor Unite în Turcia i-a avertizat pe cetăţenii americani din această ţară cu privire la "ameninţări grave" de atentate care îi vizează pe turiştii de la Istanbul, ce au fost deja ţinta unui atac pe data de 19 martie, şi pe cei din staţiunea balneară Antalya, relatează Le Figaro.

3359 afișări
Imaginea articolului Ambasada SUA în Turcia avertizează cu privire la riscuri de atentate în Istanbul şi Antalya

Ambasada SUA în Turcia avertizează cu privire la riscuri de atentate în Istanbul şi Antalya

Vineri seara, Israelul a lansat un avertismet asemănător către cetăţenii săi aflaţi în Turcia, cerându-le să părăsească ţara pe fondul unor "riscuri imediate" de atentate.

În urmă cu trei săptămâni, un kamikaze s-a detonat într-o zonă comercială din Istanbul, atacul soldâdu-se cu moartea a patru turişti străini, dintre care trei erau cetăţeni israelieni. Atentatul a fost atribuit de către Guvernul turc reţelei Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici