Ameninţare cu BOMBĂ în apropierea Casei Albe

Un bărbat a parcat un vehicul de teren în apropierea Casei Albe şi le-a spus agenţilor Secret Service că în maşină este o bombă, suspectul fiind arestat, relatează presa americană.

349 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu BOMBĂ în apropierea Casei Albe

Ameninţare cu bombă în apropierea Casei Albe

Potrivit ziarului The Washington Post, un bărbat originar din statul Pennsylvania a parcat un vehicul de teren în apropierea Casei Albe şi i-a transmis unui agent al Secret Service că în vehicul este o bombă pe cale să explodeze.

Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă. Serviciile pirotehnice au blocat circulaţia pe străzile din apropierea Casei Albe, precum şi o intrare la metrou, verificând toate vehiculele staţionate în împrejurimi.

Nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv.

Suspectul - Krzysztof Wasik, în vârstă de 44 de ani - a fost arestat sub acuzaţia de activităţi teroriste şi proferare de ameninţări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici