Aproximativ 100.000 de români, aşteptaţi în Bulgaria de Paşte. Traficul rutier la sud de Varna este deviat

Circa 100.000 de turişti români vor petrece vacanţa de Paşte în staţiuni din Bulgaria, anunţă ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, avertizând că autorităţile de la Bucureşti au fost notificate să informeze că la sud de oraşul Varna sunt lucrări, astfel că traficul rutier este deviat.

656 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 100.000 de români, aşteptaţi în Bulgaria de Paşte. Traficul rutier la sud de Varna este deviat

Aproximativ 100.000 de români, aşteptaţi în Bulgaria de Paşte. Traficul rutier la sud de Varna este deviat

Nikolina Angelkova a declarat că foarte mulţi turişti vor merge în staţiunile de pe litoralul bulgar, avertizând că unul dintre podurile din zona Asparuhov este în curs de reabilitare.

Lucrările se desfăşoară la periferia de sud a oraşului Varna, astfel că turiştii trebuie să utilizeze rute alternative.

Angelkova a precizat că autorităţile din România au fost informate în legătură cu devierea traficului rutier în zona Asparuhov.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici