Assassin's Creed Mirage vine cu noi mecanici de luptă şi cu un protagonist cu trecut învăluit în mister

  • Assassin’s Creed Mirage, dezvoltat de Ubisoft Bordeaux, se va lansa pe 12 octombrie.
  • Protagonistul jocului este Basim Ibn Ishaq, un hoţ de stradă care devine asasin.
  • Povestea este amplasată în Bagdadul din timpul epocii de aur a Islamului.
2159 afișări
Imaginea articolului Assassin's Creed Mirage vine cu noi mecanici de luptă şi cu un protagonist cu trecut învăluit în mister

Assassin's Creed Mirage, Facebook

Ubisoft revine cu noi detalii captivante despre unul dintre cele mai aşteptate jocuri video ale anului 2023, Assassin’s Creed Mirage.

Povestea jocului este despre Basim Ibn Ishaq, un hoţ de stradă viclean născut pe străzile Bagdadului, în anul 835.

În 861, el devine un asasin profesionist cu un crez, ce luptă pentru dreptate după ce obţine o armă mortală.

,,Basim este protagonistul nostru principal în Assassin's Creed Mirage. Este un personaj fascinant care se potriveşte tipului clasic de asasin, mortal şi plin de resurse, cu o personalitate complexă. De aceea, am simţit că Mirage trebuie să fie o experienţă solidă, bazată pe naraţiune, una care să-l onoreze pe Basim ca un personaj pentru jucătorii noştri înt-o aventură memorabilă.

L-am întâlnit pe Basim pentru prima dată în evenimentele din jocul Assassin's Creed Valhallla (2020), după ce a călătorit din Orientul Mijlociu  în Anglia  unde a acţionat ca un mentor pentru Eivor  (protagonistul jocului cu vikingi). Dar Basim avea motivele lui, iar trecutul său a fost învăluit în mister.

Assassin's Creed Mirage este amplasat în anul 861, cu 12 ani înainte de evenimntele din Assassin's Creed Valhalla. Îl întâlnim pe Basim la tinereţe, când trăieşte ca un hoţ pe străzile Nbar, de lângă Bagdad, alături de partenerul său părtaş la infracţiuni, Nehal. Aşa cum ne amintim, Basim este bântuit de viziuni şi coşmaruri şi nu le poate înţelelege sensul şi se întreabă cine este şi cui îi aparţine. Mânat de frustrări, el crede că destinul său este să se afle printre  ,,Cei Ascunşi".

Există mai multe niveluri de conflicte în povestea noastră, de la cel din oraş, izvorât din rebeliune, la conflictul din interiorul lui Basim, rupt de rădăcinile sale şi de destinul său, între vechii săi prieteni, Nehal şi camarazii săi noi ca  Roshan din Frăţia Asasinilor. În timp ce Basim luptă să elibereze Bagdadul de sub opresiunea ordinului, el începe să pună întrebări despre el însuşi, despre trecutul său şi semnificaţia libertăţii”, a declarat Sarah Beaulieu, unul dintre producătorii jocului de la Ubisoft, într-un interviu pentru IGN. 

 

Basim este un personaj fascinant în universul francizei Assassin's Creed, fiind reîncarnarea zeului Loki din mitologia scandinavă. 
Assassin's Creed Mirage le promite fanilor francizei o experienţă similară cu cea din primul joc al seriei, lansat în 2007, care se concentra pe lupta dintre asasini şi templieri pe durata celei de-a Treia Cruciade.
 
Jucătorii vor putea explora fortăreaţa Alamut, vor purta o ţinută albă cu eşarfa albastră de asasin la rang de novice ce va lupta să obţină promovare şi eşarfa roşie. Jucătorii vor putea să crească rangul protagonistului prin misiuni secundare şi oportunităţi, în care vor putea utiliza diferite metode de asasinare şi instrumente ce pot fi îmbunătăţite.
 
Basim promite să fie un asasin mai agil, priceput la mânuirea sabiei şi a lamei ascunse, dar totodată jucătorii trebuie să-şi demonstreze geniul tactic pentru a duce misiunile de asasinare şi infiltrare la bun sfârşit. 
 
Mirage va fi lansat pe 12 octombrie pe PlayStation 5, Xbox Series, PC, Amazon Luna, dar şi pe consolele din generaţia anterioară.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici