ATAC ARMAT, în SUA: Două persoane, dintre care un poliţist, au murit şi alte două au fost rănite

Două persoane, dintre care un poliţist, au murit şi alte două au fost rănite în statul american Louisiana, după ce un bărbat, rudă a victimelor, i-a atacat şi a fugit de la locul faptei cu maşina, provocând un accident la câteva sute de metri distanţă, informează CNN online.

634 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT, în SUA: Două persoane, dintre care un poliţist, au murit şi alte două au fost rănite

ATAC ARMAT, în SUA: Două persoane, dintre care un poliţist, au murit şi alte două au fost rănite

Potrivit autorităţilor din Louisiana, un poliţist a fost împuşcat mortal, miercuri, de un bărbat care înjunghiase trei femei. Poliţistul, în vârstă de 52 de ani, a răspuns apelului de intervenţie privind incidentul dintr-o locuinţă din oraşul Sunset, ce aparţine districtului St. Landry, situat în statul sudic Louisiana.

Şeful poliţiei din St. Landry, Paul DiCapo, a anunţat că una dintre cele trei femei înjunghiate, în vârstă de 41 de ani, a murit din cauza rănilor grave, iar celelalte două femei au fost spitalizate. Una dintre ele, sora victimei decedate, în vârstă de 34 de ani, se află într-o stare gravă.

Suspectul, în vârstă de 35 de ani, a fugit de la faţa locului cu maşina, însă a intrat într-un magazin la câteva sute de metri distanţă, fiind reţinut de autorităţi şi spitalizat pentru rănile minore. Cea de-a treia femeie, soţia suspectului, a fost stabilizată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici