ATAC în Belgia: Doi ofiţeri de poliţie, răniţi cu maceta de către un individ care striga "Allahu Akbar". Premierul Belgiei: Primele elemente ale anchetei trimit în mod clar spre ipoteza unui act terorist - FOTO, VIDEO

Doi poliţişti au fost răniţi cu macete, sâmbătă după-amiază, în centrul oraşului Charleroi din Belgia de către un individ care striga "Allahu Akbar", a informat poliţia locală, citată de La Libre Belgique. Primele elemente ale anchetei trimit spre ipoteza unui act terorist, a declarat premierul Belgiei, Charles Michels, relatează Le Figaro online.

13226 afișări
Imaginea articolului ATAC în Belgia: Doi ofiţeri de poliţie, răniţi cu maceta de către un individ care striga "Allahu Akbar". Premierul Belgiei: Primele elemente ale anchetei trimit în mod clar spre ipoteza unui act terorist - FOTO, VIDEO

ATAC în Belgia: Doi ofiţeri de poliţie, răniţi cu maceta de către un individ care striga "Allahu Akbar". Premierul Belgiei: Primele elemente ale anchetei trimit în mod clar spre ipoteza unui act terorist - FOTO, VIDEO

UPDATE ora 21:52 - Premierul Belgiei:primele elemente privind atacul din Charleroi favorizează ipoteza actului terorist

Primele elemente ale anchetei trimit în mod clar spre ipoteza unui act terorist, a declarat premierul Belgiei, Charles Michels, cu privire la atacul cu macetă de sâmbătă după-amiază, în care au fost răniţi doi poliţişti din oraşul Charleroi, relatează Le Figaro online. 

UPDATE ora 20:05 - Individul care a atacat doi poliţişti în Belgia a decedat; ofiţerii de poliţie, în afara pericolului

Poliţia belgiană a confirmat decesul individului care a atacat cu macete doi poliţişti sâmbătă după-amiaza, în oraşul Charleroi, ofiţerii de poliţie fiind în afara pericolului, potrivit Le Figaro online.

Agresorul a fost rănit de focuri de armă trase de poliţie şi a murit la spital. Incidentul a avut loc în apropierea secţiei de poliţie din Charleroi.

 

 

Anterior, politiştii au precizat că gresorul a fost rănit de focuri de armă trase de poliţie şi se află într-o stare gravă, fiind spitalizat.

Una dintre poliţiste prezintă răni profunde la nivelul feţei şi este spitalizată, în timp ce colega sa are răni uşoare.

Un perimetru de securitate a fost creat în jurul bulevardului Pierre Mayence.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici