Atac cu cuţitul în gara centrală din Paris. Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane au fost rănite miercuri într-un atac cu cuţitul în gara centrală din Paris, au anunţat reprezentanţii unei companii feroviare citaţi de CNN.

732 afișări
Imaginea articolului Atac cu cuţitul în gara centrală din Paris. Mai multe persoane au fost rănite

Atac cu cuţitul în gara centrală din Paris. Mai multe persoane au fost rănite

UPDATE 11:57 Autorităţile au stabilit că şase persoane au fost rănite şi cel puţin una are răni grave.

O sursă din cadrul poliţiei, contactată de Reuters, a spus că poliţistul care l-a împuşcat pe atacator era în afara serviciului.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a dezvăluit că atacatorul a fost împuşcat de mai multe ori şi a fost dus la spital cu răni grave. Încă nu se ştie ce a provocat atacul din gara pariziană.

 

Mai multe persoane au fost rănite miercuri într-un atac cu cuţitul în gara centrală din Paris, au anunţat reprezentanţii unei companii feroviare citaţi de CNN.

Poliţiştii au deschis focul asupra unei „persoane periculoase" care a rănit călătorii într-una dintre principalele gări din Paris, Gare du Nord, au scris reprezentanţii operatorului feroviar francez SNCF pe Twitter.

BFMTV a aunţat că mai multe persoane au fost rănite într-un atac cu cuţitul, miercuri dimineaţă, în gară.

„Traficul este perturbat la zonele de plecare şi de sosire din Paris Nord. Se pare că poliţia a deschis focul împotriva unei persoane periculoase care a rănit călătorii la Gara de Nord", a mai anunţat SNCF.

Serviciile de urgenţă au intervenit, iar persoana a fost îndepărtată. A fost stabilit un perimetru de securitate, dar gara continuă să funcţioneze normal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
paris,
atac,
gară

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici