Atac terorist în Ierusalim: cel puţin 21 de persoane au fost rănite după o explozie la bordul unui autobuz - FOTO, VIDEO

Cel puţin 21 de persoane au fost rănite în atacul terorist comis luni după-amiază în sudul oraşului Ierusalim, anunţă autorităţile israeliene, precizând că două victime sunt în stare critică, informează site-ul Ynetnews.com.

37238 afișări
Imaginea articolului Atac terorist în Ierusalim: cel puţin 21 de persoane au fost rănite după o explozie la bordul unui autobuz - FOTO, VIDEO

Atac terorist în Ierusalim: cel puţin 21 de persoane au fost rănite după o explozie la bordul unui autobuz (Imagine: Twitter)

Bilanţul anunţat anterior era de 20 de răniţi.

O explozie a avut loc luni după-amiază la bordul unui autobuz de transport în comun, pe Bulevardul Hebron din Ierusalim, la periferia sudică a oraşului împărţit între Israel şi Autoritatea Palestiniană. Atentatul a avut loc la bordul unui autobuz al liniei 12, în zona Moshe Baram, în partea israeliană a oraşului. Vehiculul de transport în comun circula din cartierul Talpiotul de Est (Armon HaNatziv) spre Muntele Herzl.

Ca rezultat al exploziei, un alt autobuz şi un autoturism au luat foc.

"A fost un dispozitiv exploziv mic, dar în mod clar este vorba de o bombă", a declarat Brachie Sprung, purtătorul de cuvânt al primarului Ierusalimului de Vest, Nir Barkat.

Cel puţin 21 de persoane - cu vârste cuprinse între 10 şi 50 de ani - au fost rănite, două fiind în stare gravă.

Majoritatea răniţilor au fost transferaţi la Centrul medical Shaare Tzedek din Ierusalim.

Deocamdată, atentatul nu a fost revendicat, dar cel mai probabil este opera grupurilor islamiste radicale palestiniene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici