ATACUL din Londra: Cei doi suspecţi au compărut în instanţă

Cei doi islamişti suspectaţi de uciderea unui militar britanic, pe 22 mai, la Londra, au compărut în faţa judecătorilor.

64 afișări
Imaginea articolului ATACUL din Londra: Cei doi suspecţi au compărut în instanţă

ATACUL din Londra: Cei doi suspecţi au compărut în instanţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La tribunalul Westminster, Michael Adebolajo, în vârstă de 28 de ani, a cerut să fie numit Mujahid Abu Hamza.

Rugat să se ridice în faţa judecătorului, inculpatul a spus: "Pot să vă între de ce?"

Michael Adebolajo este acuzat de uciderea militarului Lee Rigby, în vârstă de 25 de ani, pe 22 mai, şi de tentativă de omorâre a doi agenţi de poliţie.

Celălalt suspect, Michael Adebowale, în vârstă de 22 de ani, a fost adus la Tribunalul Old Bailey, iar următoarea audiere este fixată pe 28 iunie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici