Au reuşit împreună. Cuplu "de neseparat" de 60 de ani, victorie emoţionantă împotriva coronavirusului. Povestea bătrânilor

  • Sidney Moore (77 ani) şi soţia sa Jean (76 ani) au învins împreună coronavirusul
  • Cei doi bătrâni au fost internaţi în paturi alăturate şi au reuşit amândoi să scape de COVID-19
  • Aceştia trăiesc împreună de 60 de ani
623 afișări
Imaginea articolului Au reuşit împreună. Cuplu "de neseparat" de 60 de ani, victorie emoţionantă împotriva coronavirusului. Povestea bătrânilor

Au reuşit împreună. Cuplu "de neseparat" de 60 de ani, victorie emoţionantă împotriva coronavirusului. Povestea bătrânilor

Doi vârstnici de 76 şi 77 ani, care trăiesc împreuna de 60 de ani, au învins coronavirusul. Ei au fost internaţi în paturi alăturate în spitalul Whiston, din zona metropolitană Merseyside (8 kilometri de Liverpool).
 
Sidney şi Jean Moore pe numele lor, cei doi vârstnici au fost internaţi pe data de 10 aprilie, iar după câteva zile au reuşit să câştige lupta cu boala.
 
"A fost dorinţa noastră să fim împreună în această luptă şi le mulţumim doctorilor că ne-au permis asta", a spus Sidney Moore.
 
"Jean nu aude prea bine, aşa că a ajutat-o faptul că am fost lânga ea. Niciunul nu am încetat niciun moment să ne îngrijorăm pentru celălalt. Nu am fost separaţi 60 de ani, nu se poate", a mai spus el.
 
Sidney Moore i-a lăudat pe medici şi le-a mulţumit tuturor cadrelor medicale, de la ambulanţieri până la doctori, pentru ajutorul acordat.
 
Aceştia au trei copii care nu au încetat nici ei niciun moment să le fie alături în această încercare.
 
Sidney şi Jean Moore s-au căsătorit în anul 1964.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici