Au suspendat obligaţia purtării măştilor. Ţara care a luat această decizie

Israel a suspendat temporar cerinţa de a purta măşti în public din cauza temperaturilor foarte ridicate în regiune, relatează The Times of Israel.

2638 afișări
Imaginea articolului Au suspendat obligaţia purtării măştilor. Ţara care a luat această decizie

Au suspendat obligaţia purtării măştilor. Ţara care a luat această decizie

 

Conform aceeaşi surse, Ministrul Sănătăţii, Yuli Edlestein, a fost ridicată cerinţa ca elevii să poarte măşti în şcoli şi localnicii în aer liber până la sfârşitul săptămânii, din cauza valului sever de căldură care afectează ţara, a precizat ministerul.
 

Au suspendat obligaţia purtării măştilor

 
„Trebuie să luăm în considerare protecţia împotriva coronavirusului, dar valul de căldură poate fi periculos, de asemenea”, a spus Edlestein într-o declaraţie, marţi dimineaţă. „Urmând sfaturile autorităţilor medicale, am decis să ridic cerinţele pentru măşti, atât timp cât nu există adunări mari”. Măsura a fost luată în consultare cu cadrele medicale, a adăugat el.
 
Israelul a confirmat până acum 16.650 de cazuri de coronavirus şi 277 de decese legate de virus, potrivit Ministerului Sănătăţii. Potrivit worldometers, 13.299 de pacienţi s-au vindecat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici