Autobuz căzut în prăpastie, în India: Cel puţin 35 de persoane au murit

Cel puţin 35 de persoane au murit după ce un autobuz s-a răsturnat luni într-o prăpastie, pe un drum de munte din provincia Kashmir, administrată de India, relatează site-ul agenţiei Dpa.

159 afișări
Imaginea articolului Autobuz căzut în prăpastie, în India: Cel puţin 35 de persoane au murit

Autobuz căzut în prăpastie, în India: Cel puţin 35 de persoane au murit

Autobuzul a derapat de pe drum în timp ce şoferul încerca să ia o curbă şi a căzut într-o prăpastie de 150 de metri, aflată în districtul Kishtwar.

"Autubuzul s-a lovit de pietre în timp ce cădea de pe munte şi se află într-o stare foarte rea. În timp ce 21 de persoane au murit la faţa locului, alte 14 au murit în drum spre spital sau în spital", a declarat şeful poliţiei din regiune, Amrit Katoch.

Echipele de salvare au evacuat alţi 17 pasageri care au fost răniţi în accident. Trei dintre aceştia se aflau în stare crtică şi au fost transportaţi de urgenţia la spital într-un elicopter.

Poliţia locală a informat că autobuzul avea aproximativ 30 de locuri, însă era supraaglomerat.

"Am pornit o anchetă pentru a determina dacă accidentul a fost provocat de neglijenţa şoferului sau de probleme mecanice. Ar putea fi, însă, mulţi alţi facotri. Drumurile din această regiune se află în condiţii slabe", a declarat un ofiţer din cadrul Poliţiei, în condiţii din anonimitate.

India este ţara cu cel mai mare număr de accidente rutiere mortale din lume. Aproximativ 135.000 de oameni din India mor în fiecare an în accidente rutiere.

Multe dintre acestea sunt produse în regiunile muntoase precum Kashmir.

Taguri:
india,
accident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici